Neli alla saja euro jäävat nippi, kuidas kodu hetkega tunduvalt värskendada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Remont ei ole odav ettevõtmine, kuid kui miski just ei karju, pole ehk vajagi nii põhjalikult ette võtma hakata? Kui praegune sisekujundus lihtsalt ära on tüüdanud, jagub nippe küll, kuidas igale ruumile väga odavalt värske välimus anda.

Koduportaal Today Home on soodsaimad neist ritta pannud. Tasub kindlasti proovimist!

1. Kasuta kleebiseid

Foto: www.today.com

Eestlastele on peamiselt tuttavad dekoratiivsed seinakleebised, kuid tegelikult saab üle kleepida ka näiteks köögimööblit ja isegi põrandaid! Kusjuures mustrivalik on sealjuures nii lai, et nõmedat tulemust kindlasti karta pole vaja.

2. Vaheta linke ja kapinuppe

Foto: www.today.com

Sa võid arvata, et need on nii väikesed detailid, mis üldmuljet kindlasti märkimisväärselt muuta ei saa, aga siinkohal sa eksid! Proovi kindlasti järele, võid väga üllatuda. Kapinuppude hinnad algavad kõigest paarist eurost tüki kohta, nii et soodsamat lahendust on raske leida.

3. Vaheta välja valgustid

Foto: www.today.com

See on siit loetelust kõige kulukam nipp, kuigi paberlambid võib ka siiski küllalt odavalt kätte saada. Uus valgusti muudab ruumi märkimisväärselt, seda eriti siis, kui ostadki niiöelda statement-lambi, mis on mõeldud silma torkama. 

4. Kata seinad kangaga

Foto: www.today.com

Efektsed tapeedid võivad olla väga kallid, aga kangad reeglina mitte. Näiteks IKEAst saab neid sageli poolmuidu. Ja mitte keegi ei keela seina tapeedi asemel kangaga üle kleepida, vastupidi, see on suisa tõusev trend!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles