Naistele: nutikaid nõuandeid käekottide hoiustamiseks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käekottide ebaõiged hoiustamisviisid võivad viia selleni, et hinnalised kotid kaotavad oma õige vormi ja kuju.
Käekottide ebaõiged hoiustamisviisid võivad viia selleni, et hinnalised kotid kaotavad oma õige vormi ja kuju. Foto: Pexels / CC0 Licence

Käekottide ebaõiged hoiustamisviisid võivad viia selleni, et hinnalised kotid kaotavad oma õige vormi ja kuju, vahendab homelife.com.au. Heida pilk peale järgnevatele hoiustamisnippidele ning su käekotid teenivad sind eeskujulikult veel aastaid. 

  • Poodides leidub rohkelt erinevaid konkse ja mulftifunktsionaalseid riidepuid. Ehk leiad nende hulgas mõne sobiva lahenduse oma kottide riputamiseks? Pea aga meeles - rippuvad kotid võivad aja jooksul välja venida, seega pead väga hoolikalt otsustama, mida võtta ja mida jätta.
  • Täida oma käekotid odavate padjatäidetega, et need säilitaks hoiustamisel oma vormi ning aseta need seejärel üksteise järel ritta seisma.
  • Kotid võib ka vanadesse padjapüüridesse mahutada ning seejärel mõnda suurde kappi või hoiustamiskorvi ära panna. Niiviisi eraldatud käekotid on paremini kaitstud väliste tingimuste ja värvi kulumise eest.
  • Väikesed kotid ja ridikülid võib aga omaette hoiustamiskarpi panna. Võid kotid ka üksteise sisse paigutada. Karbile võiksid aga ruumi leida oma garderoobis - niiviisi saad hommikul kiiremini oma rõivaid ja nende juurde kuuluvat käekotti sobitada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles