Tuntus pähe löönud? Hertsoginna Catherine´i õe ehitustööd vihastavad naabreid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton ja James Matthews oma pulmapäeval 20. mail
Pippa Middleton ja James Matthews oma pulmapäeval 20. mail Foto: POOL/REUTERS

Briti hertsoginna Catherine´i õde Pippa, kes hiljuti James Matthewsiga abiellus, on omandanud tuntud inimestele sobivad kombed: juba on ta oma koduga suutnud naabrid endast välja ajada.

Vähe on neid staare, kelle majaehitusi ei saada mingid skandaalid. Ei erine ka Pippa ses osas teistest, vahendab Daily Mail. Rahva seas siiani nii populaarne olnud naine tellis oma Londonis asuvale majale ümberehitustööd, mis pole sugugi meeltmööda tema naabritele.

Kuu magamistoaga, koduse kinosaali ja jõusaaliga majal on tema ja Jamesi hinnangul suur puudus käes ühest luksuslikust vannitoast ja just seepärast tehaksegi majale pirakas juurdeehitus. 

Naabrite hinnangul hakkab juurdeehitus varjutama suurt hulka päikesevalgust. Otse Pippa ja Jamesi maja kõrval elav Ellen Dyvik, kes ka ametliku kaebuse on teinud, ütleb, et plaanitav ehitis muudab näiteks tema köögi täiesti pimedaks, samuti ei paista siis enam päikest nende terrassile, mis sai konkreetsesse kohta ehitatud just arvestusega, et suure osa päevast on seal võimalik päikest nautida.

Kuna Jamesi eelmised ehitustööd põhjustasid sagedaste probleemide tõttu naabritele palju ebamugavusi, peljatakse järgmist projekti ka seetõttu. Näiteks kukkunud eelmine kord suur osa tellingutest ühe naabri aeda, tekitades seal märkimisväärseid kahjusid.

Naabrite sõnul pole ei Pippa, James ega juurdeehitust plaanivad arhitektid nendega kordagi rääkinud ega tundnud huvi, mida nad nende plaanidest arvavad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles