Enne ja pärast: vaata, millise kauni kodu ehitas üks naine rääbakasse kõrvalhoonesse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: blog.sweeten.com

Kui elu teeb oma korrektiive, võib elukorraldus muutuda keeruliseks. Näiteks võib ainsaks valikuks jääda kokkukukkumisohus kõrvalhoone. Mida siis peale hakata?ž

Michelle, kelle 88aastaseks saanud ema hakkas igapäevatoimetustel abi vajama, leidis, et ainus võimalus on kolida tagasi koju. Kuid iseseisvusega harjunud naine ei tahtnud oma elamist kellegagi jagada ja nii tuli pea tööle panna, et lahendus leida. Suurepäraseks variandiks osutus õuel seisva lagunenud ja väga nutuses seisus garaaži täielik renoveerimine.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

21ruutmeetrisest majakesest jäi alles ainult vundament, kõik muu tuli nullist üles ehitada. Naise soov oli, et kui vaibad ja mööbel välja võtta, saaks endisest garaažist soovi korral uuesti garaaži või töötoa. Seega valati põrandad betoonist. Ehituse lihtsustamiseks loobus ta ka põhjaliku kanalisatsiooni rajamisest - tema majas on kuivkäimla.

Foto: blog.sweeten.com
Foto: blog.sweeten.com

Michelle ise on oma väikesest majakesest vaimustuses. See oli tema esimene renoveerimisprojekt ja tänu osavatele ning innustunud ehitajatele õnnestus see suurepäraselt. Majake on tulvil nutikaid ideid ja Michelle ei tunne seal millestki puudust.

Foto: blog.sweeten.com

Kuidas meeldib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles