Koduaiast leitud arvatav mürsk pani leidja väga piinlikku olukorda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pommiks peetud 40sentimeetrine suvikõrvits.
Pommiks peetud 40sentimeetrine suvikõrvits. Foto: Michael Sohn/AP/Scanpix

Murelik kodanik, kes enda arvates koduaiast Teise maailmasõja ajast pärit mürsu leidis, sattus leiust teavitades üsna piinlikku olukorda. 

Niinimetatud mürsu leidnud Karlsruhe elanik Saksamaal teavitas leiust kohe politseid. Politseinikud tormasid kohale ja avastasid, et mürsu asemel on murelik kodanik sattunud täiesti hariliku suvikõrvitsa peale, vahendab Denver Post.

Suvikõrvitsa leidjaks oli politsei teatel 81-aastane meeskodanik. Sündmuskohal käinud politseinikud tõdesid, et kõrvits oli tõepoolest äärmiselt mürsu sarnane ja keskmisest tublisti suurem, tervelt 40 sentimeetrit pikk ning kaalus umbes viis kilo. Ka kõrvitsa koor oli tavalisest oluliselt tumedam roheline.

Kõrvitsa leidis politseisse helistanud mees koduaiast, kus ta ise vähemasti tänavu ühtegi kõrvitsat ei kasvatanud, mistõttu ta ilmselt leidu ka köögiviljaks pidada ei osanud. Kuidas kõrvits mehe aeda sattus, pole politseile teada, kuid kõige tõenäolisem on, et keegi viskas selle lihtsalt üle aia.

Kuigi vahejuhtum on pisut piinlik ja pisut naljakas, tuleb leidude puhul, mille juures tekib kahtlus, et tegu võib olla lõhkekehaga, kindlasti politseisse helistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles