Viis silmapaistvat kodu, mille saad soetada kuni 10 000 euro eest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kodu soetamine ei ole kindlasti odavate killast. Kui aga piisavalt hästi ja meelekindlalt otsida, võib isegi mõne särava pärli leida.

1. Vastrenoveeritud korter Kohtla-Järvel – 8900 eurot

Foto: KV.EE

See kahetoaline korter Kohtla-Järvel on lisaks renoveerimistöödele saanud ka uhiuue mööbli ja tehnika. Avatud planeeringuga korterit, kogupinnaga 36 ruutmeetrit, iseloomustab mugavus ja praktilisus. 

2. Omanäoline korter Võrus – 7500 eurot

Foto: KV.EE

Saru külas asuv korter on müügiks ühiselamu-tüüpi majas. Ühetoaline renoveeritud korter on avatud planeeringuga ning sel on madalad kommunaalmaksed nii suvel kui ka talvel. Väikese lisatasu eest on võimalus osta vannitoamööbel, kardinad, armatuurid ja külmkapp.

3. Põneva lahendusega korter Tootsis

Foto: KV.EE

Remonditud kahetoalises korteris, kogupinnaga 39 ruutmeetrit, on puitaknad ning põrandatel laminaatparkett. Korteri sisustus võib sealjuures jääda korterisse, kui ostja seda soovib.

4. Uuenduskuuri läbinud korter Kohtla-Järvel – 9990 eurot

Foto: KV.EE

2015. aastal täielikult renoveeritud korteris on välja vahetatud elektrijuhtmestik, veetorustik ja kanalisatsioonitorud. Samuti on suurendatud WC ja vannitoa planeeringut ning vanad aknad asendatud uute pakettakendega. 

5. Metsaäärne korter Kundas – 9999 eurot

Foto: KV.EE

Viiekorruselise maja esimesel korrusel asuv korter on vaid jalutuskäigu kaugusel pankrannikust. Korteris on vahetatud kõikvõimalikud torud ja kommunikatsioonid. Seinad on soojustatud tänapäevaste materjalidega ning uue värvikihiga. Lisaks on korteris uued pakettaknad, millest avaneb vaade rohelusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles