Kolm asja, mida teise inimese kodus puutuda ei tohi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Soovitust tunda end nagu kodus ei mõtle tegelikul peaaegu ükski võõrustaja lõpuni tõsiselt. Tegelikult on mitmeid asju, mida võõras kodus siiski teha ei tohiks.

Sisustus- ja koduportaal Apartment Therapy on reastanud mõned tegevused, mis võõras kodus viibides kõne alla tulla ei tohiks. 

1. Arvuti. Tõenäoliselt on sul nagunii nutitelefon olemas, aga juhul, kui ei ole, kuid väga oleks vaja netis midagi ära teha, siis võõras arvuti pole koht, mille taga iseenesestmõistetavalt maha istuda. Kui tahad seda kasutada, küsi võõrustajalt eelnevalt luba.

2. Pult. Olgu tegemist teleri- või muusikakeskuse puldiga, sellised külalised on väga häirivad, kes oma suva järgi kanaleid klõpsima või muusikat vahetama hakkavad. Kas ja mida telekast vaadatakse ning milline muusika mängib, see jäägu ikka pererahva otsustada.

3. Ravimikapp. Mis asja peaks sul olema uurida seda, milliseid ravimeid võõrustaja tarbib? Kui vajad valuvaigistit, plaastrit või muud taolist, siis küis seda, kuid ise otsima minemine on täiesti lubamatu.

Muidugi võib teatud juhtudel nendele punktidele erandeid teha - vanade heade sõprade puhul ongi sõbra kodu sama hästi kui enda kodu. Kuid kui sa pole kindel, kui lähedased te õigeupoolest siiski olete, püüa end pigem vaos hoida.

Kui vabalt külalised end sinu kodus tunda võivad? Mis on need piirid, mida sinu meelest ületada ei tohiks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles