Fotod: neli Eesti tootjat teevad väga vinget lastemööblit

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Muruum

Lastetuba ei pea sisustama IKEAst või Poolast pärit kehvapoolse mööbliga, kui kodumaised tootjad pakuvad samal ajal nii vingeid lahendusi.

Eesti mööbliturg kasvab üsna tublisti ja üht-teist põnevat lisandub tihti ka lastele. Viskame neljale huvitava lastemööbli tootjale pilgu peale.

1. Tarmeko Kids

Tarmeko ei vaja vist küll kellelegi tutvustamist, aga paljud ei tea, et nende valikus leidub ka põnevat lastemööblit. Tooted on valmistatud kasevineerist, leidub nii Eesti kui Taani disainerite loomingut.

Foto: Tarmeko
Foto: Tarmeko
Foto: Tarmeko

2. KAISSU

Kaissu on kodumaine väiketootja, kes valmistab samuti kasevineerist mööblit. Kõik mööbliesemete tekstiilosad on valmistatud orgaanilisest puuvillasest kangast. Valikus on mööblit nii beebile kui koolilapsele.

Foto: KAISSU
Foto: KAISSU
Foto: KAISSU

3. MURUUM

Ka Muruumi tooted valmivad kasevineerist. Eriliseks muudab Muruumi toodangu fakt, et detailide vahetamisega on võimalik uus nägu anda tervele mööblile. Valikus on viis tootesarja: Folk, Hipi, Kapten, Printsess ja Robinson.

Foto: Muruum
Foto: Muruum
Foto: Muruum

4. WolfBerry

Nagu kõigil eelnevatel, on ka WolfBerry materjalivalikuks kasevineer. Nende tootevalik on väga rikkalik, leidub kõike alates vooditest-kappidest lõpetades mänguköökide ja panipaikadega.

Foto: WolfBerry
Foto: WolfBerry
Foto: WolfBerry
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles