Pettemanöövreid, mille abil oma eluruum visuaalselt suuremaks muuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peegel seob valgust ning aitab eluruumi avaramaks muuta.
Peegel seob valgust ning aitab eluruumi avaramaks muuta. Foto: Pexels / CC0 Licence

Milliseid meetmeid rakendada, et oma eluruumist veidikenegi suurem mulje jätta? Veebilehe idealhome.co.uk näitel tutvustame nutikaid võtteid, kuidas oma eluruumiga manipuleerida ning luua sellest märkimisväärselt avaram üldpilt.

1. Võrratu valge

Valgel värvitoonil on valgust peegeldavad omadused, mis muudavad eluruumi avaramaks ning valgusrikkamaks. Värvides oma koduseinad kui ka laed valgeks, lood õhkõrna piiri seina ja lae liitumiskohtade vahel, garanteerides visuaalselt oluliselt kõrgemad laed. 

2. Peeglike, peeglike seina peal

Peegli seinapanek on üks lihtsamaid meetmeid, mida rakendada, kui soovid oma eluruumi veidi avardada. Peegel seob valgust ning ühes heledate seintega loob oluliselt suurema mulje eluruumist.

3. Triip triibu peal

Vertikaalsed triibud seintel lisavad ruumile kõrgust. Triibud põrandal muudavad eluruumi aga märkimisväärselt pikemaks. Seega, kui leiad, et su eluruum võiks kõrvalseisjale paista veidi suurem, investeeri triibulisse tapeeti ning vaipkatesse.

4. Näita veidi jalgu

Siinkohal ei pea me silmas perenaise sääri, vaid mööbliesemete jalgasid. Kõrged tooli- aga ka lauajalad loovad eluruumist veidi avarama mulje. Suurus on tähtis ning seda ka kõige väiksemas eluruumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles