Kolm nii harjumuspäraseks saanud eset, millel meie kodudes enam pikka pidu pole

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Ajad muutuvad ja muutuste tuules kaovad meie kodust esemed, mis alles hiljuti nii iseenesestmõistetavad tundusid. Peatselt on alatiseks ümber nende kolme eseme aeg.

1. Tükiseebid

Kui oled vanem kui 24aastane täiskasvanu, tundub see sulle võib-olla ulmena, kuid 60 protsenti 18-24aastastest täiskasvanutest leiab, et tükiseep on pärast kasutamist pisikutega kaetud ning eelistab sellele pudelis vedelseepi, kirjutab portaal Realtor.com. Noored täiskasvanud enam tükiseepi ei osta ja varsti kaotab selle tootmine oma mõttekuse.

2. Laudlinad

Parimal juhul näeme noorte täiskasvanute kodudes kohamatte ja niinimetatud tablerunnereid, kuid vana hea laudlina on au sees veel vaid vanemate inimeste kodudes või aiapidudel, kus vaja ilmastikust räsitud aialauda katta.

3. Kodukinod

Eestlasteni jõudsid need võimsad telerist, videomakist, DVD-mängijast ja muusikakeskusest koosnevad komplektid küll üsna hilja, kuid juba on käes aeg neist loobuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles