Naistele: ainuõige viis rinnahoidja kuivatamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rinnahoidja. Pilt on illustratiivne
Rinnahoidja. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Kuidas pesta ja kuivatada rinnahoidjat, ilma et kahjustaks selle kvaliteeti ja toestavaid omadusi? Veebilehe goodhousekeeping.com ainetel selgitame välja kõige mõttekama viisi, kuidas seda tegema peaksid.

Kvaliteetsed rinnahoidjad maksavad palju, ent on oma investeeringut igati väärt. Kvaliteetkaup teenib sind ustavalt aastaid, kui osata selle eest õigesti hoolt kanda. Rinnahoidjat pole iseenesest raske pesta, ometigi teevad paljud seda valesti. Samuti on paljud naised arvamusel justkui peaks rinnahoidjat peale igat kasutuskorda pesema. Sellega tehakse oma rinnahoidjale pigem karuteene. Tihedad pesukorrad annavad korraliku hoobi rinnahoidja elastsusele ja elueale.

Mida teha, et rinnahoidja säilitaks oma vormi?

Pesumasinas pestes aseta rinnahoidja kindlasti pesukoti sisse. Kuna tegemist on võrdlemisi õrna esemega, tuleb ka nende pesemisele delikaatselt läheneda. Vali pesurežiimidest kas käsipesu või kõige õrnem režiim. Kui pesutsükkel on läbi, võta rinnahoidja pesumasinast välja ja aseta see mõnele saunarätikule kuivama. Veendu enne, et oled rinnahoidja korvi ikka õigesse vormi seadnud. Pea alati meeles, et rinnahoidjat ei tohi mitte kunagi kuivatis kuivatada. Selle kuumus kahjustab rinnahoidja kuju ja elastsust. Samuti oleks mõistlik vältida rinnahoidja riputamist pesunöörile - niiviisi on oht see hoopis välja venitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles