Kaks eset sinu kodus, millelt on võimalik tohutult kokku hoida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kodusisustuse valimisel kipuvad inimesed teadmatusest tihti tegema valesid valikuid, mistõttu rahakotti tuleb kergendada oluliselt rohkem kui see tegelikult vajalik oleks.

Professionaalsed sisekujundajad teavad, et kodu kujundamisel on oluline panna asjad tähtsuse järjekorda: millele tasub kulutada ja millele ei. Näiteks mööbel võiks alati olla kvaliteetne, kuid paljud sisustuselemendid võivad olla odavama otsa omad. Portaal Apartment Therapy soovitab, millele ei tasu laristada.

Ära kuluta tekstiilidele

Kardinad, padjakatted ja pleedid on lihtsaim viis toale värskema ilme andmiseks. Kui sa pole nende ostmisele kulutanud sadu eurosid, on nende väljavahetamine ka väga odav võimalus koduvärskenduseks. Seega võib muretult osta mõne odavama sisustuspoe kaupa, mis polegi mõeldud aastaid kestma. Kallimate pleedidega võid kaunistada näiteks magamistuba, kuid elutuppa, kus need rohkem kuluvad, kõlbavad ka odavamad.

Ära kuluta kallitele nõudele

See punkt kehtib eriti väikeste lastega peredele. Muidugi võib igas kodus olla kallihinnaline serviis või mõned muud kallima klassi nõud, kuid igapäevaseks kasutamiseks ajal, kui osa kasutajatest pole veel väga sujuvate liigutustega, sobivad suurepäraselt näiteks IKEA või mõne muu taolise kaupluse nõud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles