Geniaalselt lihtne nipp püsivalt korras kodu hoidmiseks (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Koristamine - tüütu kohustus enamikule inimkonnast. Ometi muudab ühe lisakohustuse päevakavva lisamine selle tüütu ülesande kordades lihtsamaks.

Selleks, et kodu oleks äärmiselt lihtne korras hoida, tuleb vaid iga päev tolmu imeda. Kõlab nagu tüütu kohustus? Aga ei ole. Kui võtad tolmu iga päev, on seda oluliselt lihtsam teha kui siis, kui oled lasknud mustusel eelnevalt pikalt kuhjuda, lubab portaal Real Simple.

Sama kinnitavad ka paljude isiklikud kogemused: kui kord võtad endale rituaaliks kord päevas kõik põrandad üle käia, on kodu kogu aeg oluliselt puhtam ja korrashoitum kui siis, kui koristad põhjalikult vaid näiteks üks kord nädalas. 

Tolmu imemiseks tuleb üldiselt jalust korjata ka kõik põrandal vedelevad (mängu)asjad, nii et ühtlasi likvideerib kord päevas tolmuimejaga põrandate ülekäimine ka selle mure, et millal kõik asjad omale kohale tagasi panna.

Sedasi igaõhtuselt kiiret tolmuringi tehes jääb nädalavahetusse vaid vannitoa puhastamine, tolmu võtmine ja põrandapesu - oluliselt lihtsam.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles