Uus trend häirib traditsioonilisema sisekujunduse austajaid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Midagi rabavalt uut on sisekujunduses raske leiutada, niisiis tulevad trendiloojatel kohati pähe üsna kummalised ideed. Inimesed ei kipu aga mõnda neist kuigi hästi mõistma.

Näiteks on nüüd maailma vallutamas trend panna raamatud riiulisse seljad tagapool. See tähendab, et riiulit silmitsedes ei paista selle selg välja ja sul pole aimugi, mis raamatuga tegu võiks olla, vahendab Real Simple.

Tundub jabur? Paljud on sinuga sama meelt, ometi on komme mingil põhjusel üsna menukaks saanud. Sisekujundaja Emily Henderson, kes on üks trendi algatajaist, ütleb, et ta ei suutnud lihtsalt taluda seda värvikirevat pilti, mis erivärvilised raamatud tema toas tekitasid. Samal arvamusel on ka mitmed tema algatuse järgijad. 

 

A post shared by Emily Henderson (@em_henderson) on

Raamatusõbrad on aga marus - milleks üldse elamises raamatuid pidada, kui neid ilmselgelt kunagi ei loeta? Ja lugemiseks pole ju suurt võimalust, kui sa ei tea, kus mõni raamat asub.

Sisekujundushuvilistest raamatusõbrad aga usuvad, et küll kuidagi ikka saab, pealegi ei pleeku raamatute seljad niimoodi ära.

Mida arvad sina, kas tegu on mõistliku trendiga või tasuks raamatuid ikka harjunud moel riiulis hoida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles