Uus pühadetrend: vaata, millise troopilise taime viljadest saad ekstravagantse jõulupuu teha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus pühadetrend toob lähistroopika su eluruumi.
Uus pühadetrend toob lähistroopika su eluruumi. Foto: Pexels / CC0 Licence

Poodidesse hiiliv jõulukaup tuletab meile juba novembrikuu alguses meelde, et pühad ei ole enam kaugel. Tõepoolest, jõuludeni on jäänud alla 60 päeva. Kui sa ei plaani tänavu just metsast jõulupuud tooma minna, võid kaaluda alternatiivina hoopis üks ananass jõulurüüsse ehtida.

Mäletad neid talvesid lapsepõlvest, mil lumi oli põlvedeni ning lumehanged kõrgusid üksteise võidu justkui silmapiiril terendavad pilvelõhkujad?

Lund jagab ilmataat paraku iga aasta järjest vähem ning ka jõulumeeleolu ei ole enam seesama, mis vanasti.

Kui su elutoas pole ruumi ei kuusele, ei nulule, võid proovida hoopis ühe ananassi jõulurüüsse ehtida. Või, kui soovid tänavused jõulupühad hoopis mõnes soojemas kliimas veeta, siis on ananass taaskord justkui rusikas sinu silmaauku.

Võimalusi ananassi ehtimiseks on lõputult - kaunista see kas juba olemasolevate kuuseehete ja tulekestega või lisa ananassile päikeseprillide näol veidi suvisem ilme. Poest soetatud väheküpsenud ananass pakub sulle rõõmu ilmselt terve pühadeaegse perioodi. Ja mis kõige tähtsam - pühade lõppedes ei pea sa ka selle äraveo eest muretsema, vaid saad selle ühes lähedastega hoopis nahka pista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles