Ülevaade: 5 harukordset korterit vaatega merele

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter vanalinna piiril.
Korter vanalinna piiril. Foto: KV.EE

Unistad elust mere ääres? Või soovid hommikust päikest tervitada rõdul, kust avaneb imekaunis vaade merele? Kui eelneva kahe küsimuse vastused olid sinu jaoks jaatavad, viska kiire pilk alljärgnevatele korteritele.

Mere ja metsaga ümbritsetud Kodulahe kvartal

Kodu Kodulahe kvartalis
Kodu Kodulahe kvartalis Foto: KV.EE

Kodulahe kvartal asub Rocca al Mare ja Stroomi ranna vahelisel alal. Ruumika planeeringuga korter ühendab endas mere rahu, metsa pelgupaiga ning kvaliteetse põhjamaise elukeskkonna. B-energiaklassiga korteris on kasutatud looduslähedasi viimistlusmaterjale. Kogu korteri soojustus baseerub vesipõrandaküttel.

Merevaatega korter Pirital

Merevaatega korter Pirital
Merevaatega korter Pirital Foto: KV.EE

Korter kõrgelthinnatud Pirita elurajoonis on hinnatud 2003.–2004. aasta parimaks tellishooneks. Suure katuseterassiga korter kulgeb läbi kahe korruse. Kommunaalkulusid aitab soodsana hoida gaasikatlamaja ning olemise teeb eriliselt mõnusaks korteri teisel korrusel olev elutuba ühes veetleva kaminaga.

Moodne korter Tiskres

Moodne korter Tiskres
Moodne korter Tiskres Foto: KV.EE

Selle mugava planeeringuga korteri rõdu on lausa loodud päikese nautimiseks. B-energiaklassiga korteris on soojustagastusega sundventilatsioon ning soojust koduseinte vahel annab gaasiküttekatel. Kodu muudavad turvaliseks ja rahulikuks seda ümbritsev piirdeaed ning maantee suunal paigaldatud müratõkkesein.

Rahulik elutempo Kuressaares

Rahulik elutempo Kuressaares
Rahulik elutempo Kuressaares Foto: KV.EE

Seda kvaliteetsete ehitusmaterjalide toel kerkinud majaosa Kuressaares müüakse n-ö karbi kujul, ilma igasuguse siseviimistluseta. Majaosal on suured kolmekordsed pakettaknad ning igas ruumis vesipõrandaküte, muutes talvised küttekulud võrdlemisi madalaks. Majale on väljastatud kasutusluba ning olemas on ka ühendus tsentraalse vee, kanalisatsiooni ja elektriga.

Korter keset Tallinna vanalinna melu

Korter vanalinna piiril
Korter vanalinna piiril Foto: KV.EE

Selle avara ja valgusküllase korteri akendest avanevad vaated nii Tallinna vanalinnale kui ka merele. Maja fassaadi on eelnevatel aastatel korrastatud ning peagi peaks lõppema fassaaditööd ka korteri Pärnu maantee poole jääval küljel. Naturaalse tammeparketiga kaetud põrandatele lisaks on korteril ka erakordselt kõrged laed ja paksud seinad, mis aitavad summutada vanalinnale omast melu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles