Oktoobris tundsid eestlased suurt huvi üsna ootamatu kinnisvara vastu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Oleme harjunud kinnisvaraedetabelite tipust leidma kalleid maju ja uhkeid uusarendusi. Oktoobrikuu popim kinnisvarakuulutus pakub ses osas tublisti vaheldust.

Kõige enam uudistati üht talukohta Tartumaal, kuid taludele kuuluvad ses tabelis ka teine ja kolmas koht. Trend on pisut ootamatu, sest tavaliselt tõuseb huvi talumajade vastu enne suve, mitte vastu talve. 

1. Männiku talu Alatskivi vallas Tartumaal

Foto: KV.EE

Esikoha on napsanud üks traditsiooniline talukoht, mille kõige pilkupüüdvamaks osaks on kaunis iluaed. 

2. Suvekodu Muhumaal Rässa külas

Foto: KV.EE

Pakutav majake on küll üsna tilluke, kuid selle asukoht mere vahetus läheduses teeb sellest ideaalse paiga lõõgastumiseks.

3. Maja Viljandimaal Suure-Jaanis

Foto: KV.EE

See kodu on pisut enamat kui lihtne suvemaja - tegu on väga luksusliku ja suurepäraselt renoveeritud elamisega. Pole ime, et pilgud peale jäävad.

4. Uus maja Kose vallas Harjumaal

Foto: KV.EE

Esimese uusarenduse leiame alles neljandalt kohalt, kuid maja on igati aus: sobib hästi inimesele, kes hindab jõe lähedust, mugavust ja liikuvat eluviisi.

5. Eramaja Veskitagusel Rae vallas Harjumaal

Foto: KV.EE

Viietoaline avar elamu on ehitatud kõigest kümme aastat tagasi. Suureks lisaväärtuseks on kindlasti ilus aed. Tänaseks on maja juba broneeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles