Paradiisiaia voodi, mis on sotsiaalmeedia kihama pannud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Suursugused baldahhiinvoodid on alati teatud luksuse ja glamuuri esindajaiks olnud. Meie laiuskraadidel neid naljalt juba ei leia. Milano disaininädalal tutvustati aga ühte erakordselt taevalikku voodit, mis on kogu sotsiaalmeedia kihama pannud.

Pariisist pärit disainer Marc Ange tekitas Le Refuge'i nimelise baldahhiinvoodiga korraliku furoori Instagramis, vahendab housebeautiful.com. Mehe loodud voodi on taevaliku hõnguga, paitades eelkõige inimese nägemismeeli.

Kuninglikult suursuguse ilmega baldahhiinvoodi on justkui omaette põgenemiskoht, kust inimesed võivad leida oma kaua igatsetud rahu ja vaikuse. Ange sõnul on tegemist väljavõttega tema lapsepõlve mälestusest. Kolossaalsed heleroosad lehed pakuvad kaitset päikese eest ning ühtlasi ka põnevat varjualust nii suurtele kui väikestele.

Inimesed ei saa üle ega ümber voodi kohal kõrguvatest metallist puulehtedest, millest kogu melu ja tähelepanu üleüldse alguse sai. 

Mis sa arvad, hea lugeja, ehk on ka uni selles hiilgavas voodis taevalikult lõõgastav ja mõnus?

 

LA VIE EN ROSE BY MARC ANGE ✨✨✨✨ @apr_digital @alexandrapublicrelations Good morning Milano! "Le Refuge" installation by @marc.ange for @theinvisiblecollection in collaboration with @the_greengallery at the @wallpapermag Handmade space. Wallpaper Handmade Exhibition. Mediateca San Teresa. Via della Moscova, 28. @breradesigndistrict @wallpapermag #alexandrapublicrelations #marcange #thegreengallery #lerefuge #theinvisiblecollection #designisart #design #interiorismo #decoration #furniture #summer #designer #artanddesign #designlover #designaddicts #installation #wallpaperhandmade #milano #fuorisalone2017 #milanogram #wallpaper #milanogram2017 #isaloni2017 #MDW2017 #pink #ilovepink #dreambed #fairytale #wallpaperhandmade #jungle @alexandrapublicrelations photo @jessklingelfuss ✨✨

A post shared by Alexandra Poster Bennaim (@alexandraposterbennaim) on

 

Everybody's dream-bed ⚡ @marc.ange @wallpapermag #TheImaginaryworld #LeRefuge ⚡... #theinteriorscream #designweek2017

A post shared by the interiorS'CREAM (@marsica____) on

 

Palm-shaded daybed #lerefuge #wallpaper #salonedelmobile2017

A post shared by Michael (@michaelsant) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles