Ebamaiselt kurioosne asjaolu, mis tingis talukoha müügi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rantšo müügi tingis üks erakordselt kummastav asjaolu.
Rantšo müügi tingis üks erakordselt kummastav asjaolu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Arizonases pea 9-aakrisel maa-alal asuv talumajapidamine on pandud müüki 5 miljoni dollari ehk pea 4,3 miljoni euro eest. Hingematvaid vaateid pakkuva rantšo müügi tingis aga üks erakordselt kurioosne asjaolu, vahendab apartmenttherapy.com.

John ja Joyce Edmonds soetasid talukoha rohkem kui 20 aastat tagasi. Toona osteti maavaldus eesmärgiga jätkata oma missiooni veterinaaria valdkonnas. Täpsemalt öeldes soovis abielupaar soetatud talumajandisse rajada hobuste päästeorganistatsiooni nimega Hopeful Hooves. Organisatsiooni lähteülesannete hulka kuulub lisaks hobuste päästmisele ka erivajadustega lastele teraapiateenuse pakkumine. Teraapia hõlmab endas sealjuures tihedat läbikäimist ja kontakti loomadega.

Abielupaar väidab, et nad said kohe esimesel päeval aru, et soetatud elupaika saadab mingisugune erakordselt kummastav atmosfäär. Esimesed ohumärgid ilmnesid kohe esimesel päeval, kui abielupaar kogu oma mööbli ühtäkki basseini põhjast avastas.

1977. aastal ehitatud maja on abielupaari sõnul nimelt populaarseks külastuskohaks tulnukatele. Perepea John Edmonds on aastate jooksul väidetavalt lausa 19 isendist suutnud iseseisvalt vabaneda. Nüüd on neil aga nendest öörahu rikkuvatest ebamaistest külalistest kõrini - maja on pandud müüki lootuses, et küll mõni ulme või fantastika entusiast selle endale napsab. Abielupaar ei pidanud eksima - paljud fanaatikud Ameerikas otsivad juba võimalusi, kuidas see pea 325 ruutmeetrine talukoht endale krabada. 

Mis sa arvad, hea lugeja, kas tegemist on erakordselt osava müügitaktikaga või usud ka sina maaväliste olendite külastustesse selles Ameerika talumajandis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles