3 kodust luksust, mille arvelt oma kinnisvara aktsiaid ei tõsta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veinikelder.
Veinikelder. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inimesed soetavad teinekord pimesi oma kodudesse esemeid, mis näiliselt tunduvad olemasolevale varale veidi väärtust lisavat, vahendab sunset.com. Mõni teeb seda lihtsalt soovist naabrist alati parem olla. Millised on aga need auahned püüdlused luksuse poole, mis kinnisvara väärtust tegelikult ei tõsta?

1. Suurejoonelised tagaaiad

Mõni inimene laseb loodusel oma aias vabalt vohada, mõni kujundab selle piinliku täpsusega teatud jooniste ja skeemide järgi. Kõige enam teevad endale karuteene aga need inimesed, kes teatud asjaoludel loovad oma tagaaiast justkui eraldi teema- või lõbustuspargi. 

Eks me kõik soovime, et koduaed oleks täpselt meie endi nägu - veidi üle võlli läinud tagaaed ei pruugi aga tulevaste omanike silmis kuigi sümpaatne tunduda.

2. Toretsevad basseinid

Eesti kliimas ei ole see niivõrd suureks ihalusobjektiks veel saanud. Siseruumidesse ehitatud basseine või lausa välibasseine võib kohata veidi raskema rahakotiga inimeste majapidamisest, kui sedagi. Märkimisväärset lisaväärtust need igaljuhul ei too.

3. Veinikeldrid

Kodukootud vein maitseb selle tegija silmis kindlasti paremini kui poest soetatud veinipudel. Lisaks pakub see rohkelt rõõmu ka isetegevuse näol. Kuna tänapäeval võib iga teise kuuri veinikeldriks renoveerida, ei saa paraku ka neid suurema jõukuse näitajaks lugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles