Ebaharilikul meetodil kodu müüa üritav paar on sattunud jõhkrasse olukorda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Thamesi ääres.
Maja Thamesi ääres. Foto: Kuvatõmmis reve-house.com

Paar, kes üritab oma kaua müügis olnud kodu pisut ebaharilikul moel maha müüa, on sattunud olukorda, mis meenutab väga klassikalist koolikiusamist.

Britid Helen ja Gary Weller on kuid üritanud müüa oma Thamesi jõe kaldal asuvat kaunist maja. Kuna ostja on lasknud end oodata, otsustasid nad proovida üht kinnisvaramaailmas liikvele läinud huvitavat trendi: müüa oma kodu lotopiletite abil. Oleme sellest meetodist ka varem juttu teinud: koduomanik müüb teatud aja jooksul lotopileteid sellises summas, mis kodu väärtuseks hinnatud on. Ühel õnnelikul piletiostjal õnnestub kodu endale saada võileivahinnaga, müüjad saavad aga kätte summa, mida maja eest saada tahtsid. Varem on meetod toiminud, aga seekord läks asi valesti, vahendab Daily Mail. 

Helen kirjutas oma sotsiaalmeediakontol, et ta poleks kunagi osanud ettegi kujutada, kui palju kurjust on maailmas olemas. Nimelt on paar saanud lademetes kirju ja sõnumeid, kus neid sõimatakse petturiteks, ähvardatakse nende skeem paljastada ja neile vesi peale tõmmata. Ta meenutab, et tema vanemad ütlesid talle omal ajal, et kui sul pole midagi head öelda, ära ütle üldse midagi, aga paljude vanemad on selle tarkusetera vist edasi andmata jätnud. 

Helen ja tema kaasa olid ise oma ideega esialgu väga rahul, mõeldes, et see pakub suurepärase võimaluse saada endale luksuslik kodu ka siis, kui su rahakott eales säärast elamist osta ei võimaldaks. Reaalsus on osutunud hoopis teistsuguseks: muidugi on ka neid, kes ettevõtmist toetavad ja pileteid ostavad, kui vihaseid sõnumeid on nii palju rohkem. Neid ähvardatakse, mõnitakse ja sõimatakse igapäevaselt. 

Helen ja Gary siiski sel moel maja müümise katsest loobunud ei ole. Kui tunned, et tahaksid endale Thamesi vaadetega luksuselamut, võid endale pileti soetada SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles