Menukas kodusaates ümber ehitatud maja osutus täielikuks pettumuseks (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: VidaPress

Populaarses kodusaates osalenud paar, kes oma kodule nii hädavajaliku laienduse sai, on sattunud väga ebamugavasse olukorda.

Garaažihoone peal tillukeses korteris elanud briti paar Nick ja Sonia pöördus oma elamistingimuste parandamiseks saate «Ugly House to Lovely House» poole. Abi nad said ja paar ise on tulemusega väga rahul, aga vaatajad ütlevad, et maja rikuti totaalselt ära ja tulemus on oluliselt koledam kui esialgne seis, vahendab Daily Mail.

Klassikalise joonega majale tehti moderne must juurdeehitus, mis peaks ideepoolest oma pretensioonitu välimusega sobima kõikjale, kuid saate vaatajad on seda meelt, et antud majale laiendus kohe kuidagi ei passi. 

«Saate nimi peaks olema «Koledast majast veel koledamaks majaks»,» sajatab üks vaataja. ««Ilusast majast koledaks majaks» sobiks antud juhul hästi,» säutsub Twitteris teine. 

Paar ise on oma uue koduga väga rahul, sest nad olid pikalt ruumipuuduses piinelnud. 

Vaata pilte SIIT ja kommenteeri, mida arvad sina: kas kodu sai parem kui varem?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles