Universaalne vaibamuster, mis sobib pea igasse eluruumi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triibuline vaipkate.
Triibuline vaipkate. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kas teadsid, et on olemas üks klassikaliselt mitmekülgne vaibamuster, mis sobitub pea igasse eluruumi? Seda sõltumata interjöörilahendustest ning domineerivatest värvipalettidest. 

Vaipkatted on üheks siduvaks elemendiks interjööris. Vaip valitakse vastavalt eluruumile ja ka vastupidi. Teinekord ostetakse vaip hoopis esimesena ja alles siis asutakse ümbritsevat eluruumi sisustama. 

Veebileht apartmenttherapy.com selgitas aga välja ühe konkreetse vaibamustri, mis teoorias peaks sobituma ükskõik millisesse majapidamisse ning ükskõik millisesse eluruumi. 

Saladus peitub nimelt triibulistes vaipkatetes, täpsemalt öeldes musta-valgetriibulistes vaipkatetes.

Kuidas nii?

Must ja valge mõjuvad üheskoos jõuliselt ning dünaamiliselt, lisades karakterit mistahes eluruumi. Tegemist on ju võrdlemisi klassikalise värvikombinatsiooniga, mis loob visuaalselt tegelikult tohutult põneva ja pilkupüüdva kontrasti. Musta-valgetriibuliste vaipade kasuks räägib nende erakordne mitmekülgsus - triibud võivad varieeruda seinast seina. Olgu tegemist kitsaste või laiade, horisontaalselt või vertikaalselt jooksvate triipudega - stiilipuhas interjöör on igaljuhul garanteeritud.

Kui soovid veel tõestust selle klassikalise vaibamustri sobituvusest eriilmelistesse majapidamistesse, heida siinolevatele ruumilahendustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles