Peeglike, peeglike seina peal - milline on siis kõige ilusam peegel terve ilma peal?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeglid.
Peeglid. Foto: Pexels / CC0 Licence

Peegli roll on aastakümnete jooksul muutunud. Endisest tarbeesemest on saanud väärt sisustuselement meie kodudes. Veebileht wallmirrors.eu kogus kokku 5 kõige imetlusväärsemat peeglit, mis on kui omaette kunstiteosed.

Peeglite valik on tänapäeval võrdlemisi suur - neid leidub pea igas suuruses ja vormis. Alljärgnevad peeglid on ehe näide sellest, et inimese kujutlusvõimel pole teinekord tõesti piire. Loomingulisuse tippklass on väga ebamäärane mõiste. Nende peeglite autorid on ühe elementaarse tarbeeseme kindlasti sootuks uuele tasemele viinud.

1. See eklektilise kujundusega peegel ei ole mitte ainult silmailuks. Peeglil kujutatud sõnumid on loodusest inspireeritud ning võluvad ilmselt ka kõige hallimal päeval ühe naeratuse välja.

 Sticks
 Sticks Foto: wallmirrors.eu

2. Mosaiiktehnikas peegel näeb tabav välja ning ei jäta kahtlustki sellest, et tegemist on millegi äärmiselt hinnalisega.

Angie Heinrich
Angie Heinrich Foto: wallmirrors.eu

3. See mänguline peegel lausa kutsub avastama. Õnnestunud geomeetria on selle käsitööna valminud peegli üheks peamiseks märksõnaks.

Ken ja Julie Girardini
Ken ja Julie Girardini Foto: wallmirrors.eu

4. See imeline peegel oli inspireeritud voolavast veest. Maalähedase kujundusega sisustuselement püüab pilke ja loob mõnusa meeleolu.

Jan Jacque
Jan Jacque Foto: wallmirrors.eu

5. Ka see mosaiiktehikas peegel ei tohiks jätta kedagi külmaks. Käsitsi lõigatud klaasitükid teevad sellest peeglist ühe tõeliselt sillerdava pärli.

Thomas Meyers
Thomas Meyers Foto: wallmirrors.eu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles