Meie vannitubadesse hiilib üks väga küsitav trend

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapeet vannitoas.
Tapeet vannitoas. Foto: blog.sweeten.com

Sellest, et vannituba peaks olema äärmiselt vee- ja niiskuskindla viimistlusega, on räägitud aastakümneid. Nüüd ühtäkki võetakse asja oluliselt lõdvemalt.

Esmalt kadus kohustus terve vannituba plaatida: selgus, et osa seintest võib katta niiskuskindla kipsiga ja värvida. Nüüd aga selgub, et vabalt võib vannitoa seinad ka tapeediga katta.

Mõistagi kerkib kohe üles küsimus: tapeet ei kannata ju üldse niiskust ja hakkab lahti kooruma, kuidas siis nüüd äkki vannituppa?

Sisustusportaal Sweeten väidab, et tapeediliimid ja tapeedid ise on aastate jooksul nii palju täiustunud, et sellise probleemi esinemistõenäosus on viidud miinimumini.

Sellest hoolimata sobivat tapeet siiski endiselt vaid väga hästi ventileeritud pesemisruumidesse, kus võib olla kindel, et niiskus ei jää ruumi pidama. Olgem ausad, selle eest tuleks hoolitseda ka üleni plaaditud vannitoas. 

Kindlasti ei kõlba tapeet vanni taha seina või dušinurka, kuid osad, mis veega otseselt kokku ei puutu, peaksid õige tapeedi kenasti välja kandma.

Kas oled oma kodu peal järele proovinud? Saada meile fotosid SIIT või jaga meie Facebooki-lehel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles