Lucy Liu lastetuba pakub mängurõõmu väikestele ning silmailu suurtele

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste mänguasjad.
Laste mänguasjad. Foto: Pexels / CC0 Licence

Lucy Liul oli oma lastetuba planeerides konkreetne visioon silme ees: valmiv turvaline ning funktsionaalne mängukeskkond peab harmoneeruma näitlejatari ülejäänud New Yorgi majapidamisega, vahendab housebeautiful.com.

Naine teadis, et mudilane majapidamises ei pruugi garanteerida igavest puhtust ja organiseeritust, seega kujundas Liu lastetoa lähtuvalt enda ja lapse mugavusest.

Kõik toas olevad mänguasjad ja raamatud täidavad näitlejatari kodus lisaks praktilistele eesmärkidele ka sisekujunduslikku rolli. Naise lastetoas ei ole mitte midagi üleliigset, ei ole ka midagi, mis võiks näiliselt puudu olla. Raamatud ja mänguasjad on küll alati käeulatuses, ent need ei koorma oma olemasoluga ruumi ning ei jää mitte kunagi ka jalgu.

Aastate jooksul kogunenud isiklikud meened annavad toale isikupära ning valitud tekstiilid teevad kõikvõimalike plekkide puhastamise muretumaks. Tuba kujundades tahtis Liu avaldada veidi austust ka oma kodulinnale, mis on üks multikultuursemaid suurlinnu maailmas. 

Vaata piltidelt järgi, kui hästi naine selle missiooniga hakkama on saanud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles