Fotod: müügis on majakarp, mis pakub Eesti tingimustes haruldast võimalust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Välismaal on ammu kombeks ehitada kodusid hoonetesse, mis pealtnäha selleks absoluutselt sobilikud ei ole. Nüüd on üks selline võimalus avanenud ka Eestis.

Nimelt pakutakse Võrumaal müügiks vanu mahutitorne. Ameerika Ühendriikides on nendesse kodude rajamine väga populaarne, et Eestis keegi samasugusesse hoonesse endale kodu ehitanud oleks, pole kuulda olnud. Nüüd aga avaneb selleks võimalus. 

Foto: KV.EE

Sellisesse mahutisse saab endale rajada kolmekorruselise elamu katuseterrassiga. Ruumi on kokku enam kui 300 ruutmeetrit. Ostjale mõõdetakse maja juurde välja maa vastavalt ostja soovile, võimalik on soetada kuni 3000 ruutmeetrit.

Foto: KV.EE

Elektriliitumine on olemas, võimalik kasutada puurkaevu, kanalisatsioon tuleb lahendada lokaalselt. Kinnistule saab soovi korral paigaldada tuulegeneraator või päikesepaneelid.

Foto: KV.EE

Mahuti asub Umbsaarel Võru vallas ja selle eest soovitakse 27 000 eurot. Rohkem infot leiab kinnisvaraportaalist KV.EE. 

Vaata ka ameeriklaste niinimetatud silotorni-kodusid:

FOTO:
FOTO: Foto: abbeyroadfarm.com
FOTO:
FOTO: Foto: oneluckyday.net
Foto: asweetdream.tumblr.com

Kas tead Eestis ka mõnda sellist ebaharilikku hoonesse ehitatud maja või elad ise sellises? Anna meile märku SIIT, aadressil kodu@postimees.ee või meie Facebooki-lehel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles