Häärber, mis on olnud pea iga teise Ameerika seriaali võttekohaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häärber.
Häärber. Foto: Pexels / CC0 Licence

Iredelli-nimeline residents võib esmapilgul mitte midagi öelda, ent kui heidad pilgu selle seinte vahele, võid jõuda teatud äratundmismomendini, vahendab popsugar.com.

See Californias asuv eluase võib tunduda paljudele tuttav, ometigi on inimestel raske täpsemalt öelda, kus nad seda varem silmanud on. See Itaalia-hõnguline häärber on nimelt olnud võttekohaks lugematul hulgal televisiooni projektidele, alustades seriaalist Keeping Up With the Kardashians ning lõpetades Victoria Secreti telereklaamidega.

Peaaegu 7,9 miljonit dollarit ehk ligi 6,7 miljonit eurot väärt elukoht särab oma glamuurse sisedisaini, kõrgekvaliteetsete lahenduste ning hingematvate panoraamvaadete poolest kanjonile. Lisaks on majas kõik muu, mida ühelt Hollywoodi häärberilt oodata võiks. Seitse magamistuba, üheksa vannituba, veinikelder, väliköök ning suursugune mullivann on vaid ühed vähestest märksõnadest, mis kirjeldavad seda Hollywoodi häärberit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles