Vaata kööki, mille remondi tulemus on interneti kaheks jaganud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: mysahomestyling.com

See köök sai uue kuue soodsate ja käepäraste vahenditega ja muutus tõepoolest üsna märkimisväärselt, kuid paljud on seisukohal, et ruumile tehti remondiga rohkem kahju kui kasu. 

Veebis ringlev fotoseeria köögist enne ja pärast remonti on inimesed kahte leeri jaganud: osa neist leiab, et uus tulemus on suurepärane, teine pool jälle, et lahendus on väga ebaõnnestunud ja lühinägelik. 

Foto: mysahomestyling.com

60ndate ajastutruu maja köögi ülemised pruunid kapid võeti maha, sest maja uute omanike hinnangul olid need liiga raskepärased ja rusuvad. Nende asemel löödi seina riiulid. Et sein silmatorkavam saaks, sai see selga kullaträpsulise tapeedi.

Uueks sai ka valgustuslahendus ja valamu. Majaomanikest abielupaari sõnul kulutati renoveerimistöödele kõigest 200 eurot. 

Foto: mysahomestyling.com

Tõsi on, et köök näeb välja teistsugune kui varem. Kuid paljud internetikommentaatorid leiavad, et ülemiste köögikappide eemaldamine oli suisa kuritegelik ja avatud riiulid näevad välja üsna viletsad.

Vaata rohkem SIIT. 

Kumba koolkonda kuulud sina? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles