Üks naine on abikaasale koostatud poenimekirjaga interneti tagajalgadele ajanud (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Nii mõnigi naine teab, et poenimekirjast alati ei piisa, et mees kauplusest õiged asjad koju tooks. Seepärast otsustas üks naine kindla peale välja minna.

Era Londhi on leppinud, et lihtsa ja napi nimekirja puhul toob tema abikaasa poest ikka valesid asju. Seepärast paneb ta juba mõnda aega iga eseme juurde kirja kõikvõimalikud märksõnad, millele toode vastama peab: näiteks saab kirja värv, kuju ja suurus, viljade puhul ka küpsusaste, kirjutab The Kitchn.

Ühel hetkel otsustas naine, et tema põhjalikud nimekirjad võiks olla jagamist väärt: ehk on abiks teistele perenaistele, kel samuti muresid sellega, et mehed ei suuda poest kuidagi õigeid asju koju tuua. Nii postitas Londhi foto oma nimekirjadest Twitterisse.

Reaktsioonid, mis selle peale laekusid, olid üsna vastandlikud: osa inimesi leidis, et tegu on väga nutika lahenduse ja tõelise pühendumisega. Teised seevastu ütlesid, et Londhi naeruvääristab oma meest ja peab teda saamatuks ning rumalaks. 

Milline on sinu seisukoht? Kas naine teeb oma mehe sel moel rumalaks? 
Kes teie peres poes käib ja kes koostab nimekirju?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles