Viis väga menukat sisekujundustrendi, mis lihtinimestele närvidele käivad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must köögimööbel.
Must köögimööbel. Foto: VidaPress

Kõigi sisekujundustrendide fenomen ei ole alati arusaadav: paljud inimesed ei taha neid oma kodus nähagi. Ühe perefoorumi kasutajad on ritta pannud viis säärast trendi, millest lihtne inimene aru ei saa. 

Menukas perefoorumis Mumsnet on vaatluse alla võetud praegu väga popid trendid, mis lihtsale inimesele sugugi meele järele ei ole. 

Sametdiivanid. Inimesed kurtsid, et see materjal näeb välja odav, on katsudes ebameeldiv ja läheb ruttu koledaks. Foorumikasutajad ei suuda mõista, milles selle materjali fenomen seisneb.

Foto: VidaPress

Must köögimööbel. Lapsevanemad nõustuvad, et see on stiilne ja mõjub muljetavaldavat, kuid lastega peredes olevat must köök ääretult ebapraktiline, sest raske on leida mööblit, mis rohkem määrduks.
 

Foto: VidaPress

Tobedad aksessuaarid. Kõikjal rippuvad südamed, kujukesed, pärjad ja muu taoline kila-kola praktilistele pereinimestele meelejärele ei ole. 
 

Foto: VidaPress

Mõtteterad. "Ela, naera, armasta" ja muud taolised kulunud inspireerivad tsitaadid on inimesed surmani ära tüüdanud ja foorumis avaldatakse imestust, kes küll neid endale vabatahtlikult koju ostab.
 

Foto: VidaPress

Hall interjöör. Skandinaaviamaadest massidesse läinud hall sisustus Mumsneti kasutajaid võlunud ei ole. Seal peetakse halli masendavaks ja depressiivseks. 
 

Foto: VidaPress

Millised on need hetketrendid sisustuses, mis sulle sugugi meelejärele ei ole? Millised trendid sinu meelest tagasi võiks tulla? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles