Kolm kummalist märki sellest, et sinu koduga on midagi korrast ära

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Sellest, et koduga on asjalood ühel või teisel moel halvasti, saab sageli aimu üsna ootamatult.

Nimelt tasub kuulata helisid, mida su elamine kuuldavale toob: osa neist on kindlasti täiesti süütud, kuid teistele tasuks pisut rohkem tähelepanu pöörata, vahendab kinnisvaraportaal Realtor. 

Kriuksuvad helid katusealusest

See on kindlasti selline heli, mida ei tohiks eirata. See võib olla märk sellest, et katusetalad mängivad ebaühtlase temperatuuri kohta, aga samuti võib see anda märku tõsisematest probleemidest, näiteks niiskuskahjustustest või talvel liiga suurest lumekoormast katusel. Lühidalt - see võib anda märku, et mingil põhjusel on katuse kandekonstruktsioonid järele andmas. Ja sellel sa kindlasti juhtuda lasta ei taha.

Kummaline tilkumise heli

Kui tead, et keegi parasjagu vett ei kasuta ja kõik kraanid on üle kontrollitud, aga kusagil ikka miski nagu tilguks, viitab see tõenäoliselt lekkele veetorudes. Säärane leke võib tasapisi hävitada kogu maja ja see pole kindlasti midagi, mille kõrvaldamisega võiks oodata.

Särtsuvad seinakontaktid

Särtsuv seinakontakt on midagi, mis peaks igaühe sekundipealt murelikuks muutma. See näitab, et elektrisüsteemis on midagi kapitaalselt valesti. Vigastest seinakontaktidest saavad sageli alguse tulekahjud, mistõttu tuleb asjaga kiiremas korras tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles