Galerii: maailma kuulsaimate kaksikute kodu on vaatamist väärt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma kõige kuulsamad kaksikud on kahtlemata suutnud end üles töötada, nii pole midagi imestada, et nende kodu on kõike muud kui tagasihoidlik.

Sarjast "Lastega kodus" tuntuks saanud kaksikud Mary-Kate ja Ashley Olsen on läbi aastate koos tegutsenud. Moeikoonidest õed on endale suutnud ka päris muljetavaldavat kinnisvara soetada, mida esiotsa jagati. Nüüd, mil mõlemal eraelu, on noorte naiste plaanid pisut muutunud ja näiteks vinge kahepeale ostetud New Yorgi penthouse otsib uut omanikku. 

Mary-Kate ja Ashley Olseni New Yorgi korter.
Mary-Kate ja Ashley Olseni New Yorgi korter. Foto: elliman.com

Tegemist ei ole mingi tagasihoidliku noorte inimeste pesaga: ruumi on siin tervelt 500 ruutmeetrit! See on oluliselt suurem kui ühe keskmise Eesti pere eramaja. Olsenid elasid korteris sees 2009. aastast käesoleva aasta sügiseni. Nüüd on elamine 25 miljoni dollariga müügis.

Hingematvate linnavaadetega korter asub luksuslikus majas, millel on oma uksehoidja, treeningkeskus, laste mängutuba ja korralik garaaž. Korterisse tuleb eralift.

Mary-Kate ja Ashley Olseni New Yorgi korter.
Mary-Kate ja Ashley Olseni New Yorgi korter. Foto: elliman.com

Korteris on viis tuba, neli vannituba, kamin, klaasseintega veinikülmik (mis on pilgeni täis) ja hiigelsuur mõnus köök, mis ideaalne mõnele toiduvalmistamisentusiastile. Üks tähelepanuväärsematest ruumidest on korterisuurune garderoobituba.

Vaata rohkem pilte SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles