Ülevaade: kompaktsed moodulmajad teadlikule inimesele

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Moodulmajad on ruutelementidest ehk moodulitest ehitatud majad, mille kõik osad on valmistatud tehases. Alljärgnevalt anname ülevaate viiest moodulmajast, mille võid endale juba täna tellida.

Palkmaja Belenus

Foto: KV.EE

Belenuse moodulmaja on modernne ning multifunktsionaalne, sobitudes hästi nii linnakeskkonda kui ka maale. Hoones on ühtekokku kolm magamistuba, pesuruum, saun, tehniline ruum ja koduhoolduse ruum. Lisaks on selles suur elutuba ja köök, kuhu  on kavandatud ka suurte klaaspindadega otsasein, mis toob tuppa rohkelt valgust ja avarust. Välisviimistluses on hoone pikiseinad kaetud vertikaalse voodrilauaga, mis annab klassikalisele palkseinale uue vormi. 

Maya elumaja

Foto: KV.EE

See hubane 2-korruseline elumaja paistab samuti silma oma avaruse ja ruumikuse poolest. Maja esimesel korrusel asub avatud köök koos avara elutoaga. Lisaks tualetile ja vannitoale on majas ka saun ning suur väliterass. Majas on ühtekokku kolm magamistuba, millest suurimal on ka omaette rõdu.

Valmismaja Sebastian

Foto: KV.EE

See kompaktne maja valmib 99% ulatuses tehases ning tuuakse seejärel kinnistule autotranspordiga kohale. Kraanaga tõstetakse maja ettevalmistatud elemendid postvundamendile ning ühendatakse esmavajalike kommunikatsioonidega (elekter, vesi, kanalisatsioon). Majale on antud kaks aastat garantiid, võimalusega tulevikus majale veel lisamooduleid külge panna.

Camilla elumaja

Foto: KV.EE

Camilla puhul on tegemist ruumika 2-korruselise elumajaga, millel on mugav planeering ning rohkelt lisavõimalusi. Hoone esimesel korrusel asub suur elutuba, läbikäidav köök ning magamistuba, mida on võimalik muuhulgas ka kontoriruumina kasutada. Lisaks asuvad samal korrusel majandusruum, tualett, pesuruum ja saun. Maja teiselt korruselt leiad avara trepihalli, kolm magamistuba, suure vannitoa, panipaiga ja rõdu.

Nordic Compact 115 elumaja

Foto: KV.EE

Skandinaavia kargest loodusest inspireeritud elumaja on minimalistlik ning nutikalt funktsionaalne. B-energiaklassiga elamulahendus on elegantne, keskkonnasõbralik ja taskukohase hinnaga. Maja koosneb avarast peamoodulist, millele lisaks on erineva funktsiooniga lisamooduleid, mille abil saad luua rohkelt plaanilahendusi sõltuvalt oma soovist ning krundi iseärasustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles