H&M – kas tõesti võrdväärne konkurent IKEA-le?

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M.
H&M. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Rootsi rõivafirma H&M võttis juba tükk aega tagasi uue suuna ning hakkas oma tooteportfelliga vaikselt inimeste kodudesse hiilima. Ettevõtte uus köögikollektsioon on Huffingtonposti sõnul aga klass omaette. 

Aastaid troonil püsinud mööbligigandi IKEA kõrvale kerkib iga hooaeg uusi ettevõtteid või brände, kes tahavad samuti taskukohaste hindadega leida tee inimeste majapidamistesse.

Vaikselt hakatakse nii kvaliteedilt kui ka hinnatasemelt IKEA-le isegi järele jõudma, ent rootslaste edu pole õnnestunud ühelgi ettevõttel veel korrata. Ehk antakse teatepulk üle samuti rootslaste loodud H&M-le?

H&Mi uus kööginõude ja köögitarvikute kollektsioon on sisedisainerite sõnul nimelt igati meeldiv uudis inimestele, kes eelistavad minimaalsust köögis ning minimaalseid väljaminekuid rahakotist. Kollektsioonis on esindatud neutraalsed värvitoonid, mis kogu oma lihtsuse juures mõjuvad sellegipoolest efektsete ja suursugustena.

H&Mi uue köögikollektsiooniga võid lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles