Fotod: Tom Cruise´i tütar elab äärmiselt tagasihoidlikes tingimustes

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Tom Cruise´il on varandust nii palju, et kõik tema lapsed võiksid elada villades, kolis tema tütar äsja äärmiselt tagasihoidlikku elamisse ja näib, et isalt noorel naisel mingit abi oodata ei ole.

Tom Cruise´i ja Nicole Kidmani adoptiivtütar Isabella Cruise ei suhtle enam ammu oma emaga, kuid nüüd näib, et suhted on katkestatud ka isaga, vahendab Daily Mail.

Mõned päevad tagasi kolis 24aastane Isabella oma abikaasa, IT-spetsialist Max Parkeriga väga tagasihoidlikku elamisse Londonis, mis jääb kaugele maha sellest, mida Isabella isa oma teenistusest tütrele võimaldada saaks. Noor abielupaar tegi kõik kolimistööd ise, kuigi Isabella vanemad on sellistel puhkudel alati kolijate abi kasutanud.

Miks on Isabella valinud nii tagasihoidliku elustiili - kas soovist hoida madalat profiili või põhjusel, et isa lihtsalt ei toeta teda enam, ei ole teada.

Nii Nicole Kidman kui Tom Cruise elavad praegusel hetkel võimsates Hollywoodi villades ning mõlemal on ohtralt kinnisvara nii Ameerikas kui Suurbritannias.

Alles eelmisel aastal müüs Tom 39 miljoni euroga maha ühe seitsme magamistoaga villa Beverly Hillsis ja teise 12 miljoniga Hollywoodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles