Fotod: kumb on parem, kas tume puidune või uus hele magamistuba?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: designsponge.com

Uuenduskuurid ei taga alati automaatselt varasemast paremat tulemust. Aga kuidas tundub selle kodu puhul, kas värskendusremont kulus ära või oli pigem asjatu vaev?

Disainer Solana James ja tema abikaasa ostsid teadlikult maja, mis nägi nende jaoks võimalikult kole välja: tume puitlaudis, kogu põrandat katvad vaipkatted ja inetud tapeedid. Nad tahtsid maja täielikult ümber kujundada ja seda nad ka tegid.

Foto: designsponge.com
Foto: designsponge.com

Remondi käigus kadus kogu endine interjöör, asemele tulid puitpõrandad ja värvitud seinad, julgelt värvikirev ümberdisainitud vanamööbel ja eklektiline sisekujundus.

Foto: designsponge.com

Esialgu külalistetoaks saama pidanud ruumist kujunes lõpuks hoopis Solana ja tema abikaasa magamistuba, sest remonditööde käigus selgus, et perre on sündimas lisa ja ruumide kasutus tuli ümber mängida. Täna on Solana asjade sellise seisuga äärmiselt rahul.

Foto: designsponge.com
Foto: designsponge.com

Kuidas see kodu sulle tundub? Kas praegu on parem kui varem?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles