ESMAMULJE LOEB ⟩ 5 asja, mida külalised su kodu juures esimesena märkavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Külalisi oodates oled ilmselt kogu oma majapidamise pea peale pööranud ning viinud läbi sajandi suurpuhastuse. Ära lase end korralagedusest heidutada, sest külalised ei pruugi seda tähele pannagi!

Kodused aroomid

Sisse astudes pööravad külalised esmalt tähelepanu ümbritsevatele aroomidele ja siis alles sisekujundusele. Veendu, et oled enne külaliste tulekut eluruume õhutanud, vahendab Pop Sugar. 

Minibaari varud

Ka juhul, kui sa pole ise just kõige suurem napsisõber, veendu alati enne külaliste tulekut oma minibaari varudes. Kõik inimesed ei piirdu alati vaid ühe tervitusnapsuga.

Värsked lõikelilled

Värsked lilled on hästihoitud majapidamise suurimaks ehteks. Kui sul just värskeid lõikelilli käepärast pole, ajavad ka rohelised toataimed asja ära. 

Korrashoitud vannituba

Külaliste tuleku eel veendu, et oled vannituppa uue paberirulli ja rätikud pannud. Lisapunkte saad kindlasti ka selle eest, kui kõik segistid ja kraanikausid läikima löönud oled.

Eeskujulik esik

Esikuruum on sisse astudes ju esimene paik, millele külaliste silmad langevad. Esmamulje kujuneb paari sekundiga, seega veendu kindlasti, et enne külaliste tulekut esikust kõik üleliigse eemaldad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles