Viis pakkumist: odavad majad Eesti suuremates linnades

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Alati ei pea majaomanikuks saamiseks rahakott puuga seljas olema. Tuleb lihtsalt oma nõudmistes pisut järeleandmisi teha ja alustada tagasihoidlikumalt. Areneda on ju alati võimalik.

Vaatame üle, millised on kõige odavamad majad Eesti suuremates linnades: Tallinnas, Tartus, Narvas, Pärnus ja Kohtla-Järvel.

1. Potentsiaalse merevaatega maja Tallinnas, 67 000 eurot

Foto: KV.EE

Pisikesele nõukaaegsele suvilale on käesoleva aasta suvel väljastatud luba selle ümberehitamiseks üksikelamuks ehitusaluse pinnaga 165 ruutmeetrit. Mereni on 400 meetrit, uue elamu ülemise korruse akendest avaneks vaade Muuga lahele.

2. Tõeline aguliromantika Tartu Supilinnas, 70 000 eurot 

Foto: KV.EE

Tartus Supilinnas Tähtvere tänavas otsib tegusat inimest vanem puumaja, mis vajab renoveerimist. Kolmetoalisel majal on korralik vundament, majal korralik maakivist kelder. Kinnistu on kaasomandis viie majaga.

3. Suvilast ümber ehitatud maja Narvas, 50 000 eurot

Foto: KV.EE

Tegemist pole küll Narva kõige odavama majaga: nende hinnad algavad sealkandis juba 4000 eurost. Küll aga on tegu esimese sellisega, mis päriselt elumaja mõõdu välja annab. Maja on osaliselt renoveeritud ja soojustatud.

4. Kahetoaline majake Pärnus, 39 900 eurot

Foto: KV.EE

Pärnus pakutakse juba mõnda aega müügiks maja, mis ideaalne projekt igaühele, kes tahab proovida minikodus elamist. Pinda on siin kõigest 37 ruutmeetrit, kuid katusealune on väljaehitamata ja sealt saab ruumi pisut juurde.

5. Korralik majalahmakas Kohtla-Järvel, 20 000 eurot

Foto: KV.EE

Selle hinnaga saab Kohtla-Järvel maja, mille pindalaks märgitud 160 ruutmeetrit. Tegemist on vanema maja laiendusega ja maja ümberehitustööd ei ole lõppenud, kuid kahtlemata saaks sellest mugava kodu ka suuremale perele. Hind on igatahes soodne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles