Mis teeb ühest lihtsalt heast eluruumist suurepärase?

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistuba.
Magamistuba. Foto: Pexels / CC0 Licence

Toal ja toal on vahe sees, kas pole? Alljärgnevalt loetleme viit erinevat moodust, mille abil võid tõsta oma eluruumide aktsiaid ja muuta niisama kena tuba hiilgavaks.

1. Õige vaipkate

Õige vaip seob kogu ruumi ühtseks tervikuks. Kui su tuba on pigem neutraalsetes värvitoonides, mõjub kirju vaip kindlasti mõnusalt efektse kontrastina. Kui aga ülejäänud eluruum on kirju, saad seda veidi tasakaalustada neutraalse vaibaga.

2. Toataimed

Looduslik kutse tõmbab inimesi roheluse poole. Ainuõige moodus oma tuppa veidi loodust tuua on teha seda toataimede näol. Need muudavad toa värvikamaks ning lisavad elurõõmu.

3. Õige kunstivalik

Üks levinumaid disainivigu, mida inimesed teevad seisneb liiga vähese kunsti soetamises oma koju. Üks teine kitsaskoht on kunstiteoste suurus - need ei ole lihtsalt sünkroonis massiivsete mööbliesemetega ning paistavad erakordselt miniatuursetena. 

4. Valgustus

Valgustuselemendid lisavad toale rohkelt omapära ja nüansirikkust. Lisaks sellele loovad need ka omaette atmosfääri, mis panevad su oma tuba hoopis teise pilguga vaatama.

5. Tekstiilid

Tekstiilid muudavad toa hubasemaks ja esteetiliselt atraktiivsemaks. Ei ole midagi mõnusamat, kui üks padjadest tulvil diivan koos kootud pleediga, mille sisse end krõbedatel talveõhtutel mässida.

Allikas: www.apartmenttherapy.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles