Pere leidis oma maja seinte seest väga kummalise varanduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kui ühel hetkel kodu kuidagi kummaliseks muutub, on enamasti põhjendatud kahtlus, et ehitisega on midagi kõvasti viltu. Nii oli juhtunud ka selle pere koduga.

Nimelt ärkas britt Megan Sutherland ühel hommikul kohutava sumina peale. Asja uurima hakates selgus, et tema maja seinad täidavad mesitaru ülesannet ning kärg, mis seinte seest vastu vaatas, on tohutu suur, vahendab Daily Mail. Sisuliselt elab naine keset mesitaru.

Naine kutsus spetsialistid, kes mesilased kokku kogusid. Siis hakati uurima, kui suur on kahjustus: selgus, et kolm seinaõõnsust on paksult meekärge täis. Mesinike sõnul on mesilased maja seinte sees elanud aastaid. 

Praegu eemaldab kolme lapse ema tasapisi seina sisse kogutud kärge. Mett on ta saanud juba 30 kilogrammi ja töö jätkub. Et mitte maja täielikult lõhkuda, on ülesanne väga aeganõudev, sest seda saab teha väga vähehaaval. 

Naise kodukindlustus kärje eemaldamise käigus tekkivaid kahjusid paraku ei hüvita. Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles