Donald Trumpi lapsepõlve kodu nüüdsest ka Airbnb nimistus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump Šotimaale Aberdeenshire'i ehitatud golfirajal.
Donald Trump Šotimaale Aberdeenshire'i ehitatud golfirajal. Foto: Andrew Milligan/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Ameerika president Donald Trumpi kunagine lapsepõlve kodu on nüüdsest Airbnb nimistus, kirjutab veebileht popsugar.com. Kui praeguste rentnike aeg otsa saab, saad ehk sinagi 750 dollari eest veeta ühe öö majas, kus sirgus praegune Ameerika riigipea.

Kuigi majal puudub praegusel ajahetkel otsene kontakt nii Valge Maja kui selle peremees, Donald Trumpiga, kinnitavad Airbnb esindajad, et tegemist on tõepoolest algupäraselt Trumpi perekonnale kuulunud majaga. Perekonna väljakolimisest saati pole majas palju muudatusi olnud.

Maja esimeseks üürnikuks sai saatuseiroonia tahtel organisatsioon nimega OxFam, mis on võtnud enda südameasjaks võitluse vaesuse vastu terves maailmas. OxFami tegus meeskond täitis maja põgenikega, kes on pärit nii Süüriast, Somaaliast kui ka Vietnamist. Põgenike jaoks on maja lisaks teisele kodule justkui omaette eneseväljendusvorm. Nad kolisid majja selleks, et maailm neid kuulda võtaks ning et nende lood, olgu need kuitahes ebaõiglased, ka laiema avalikkuse ette jõuaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles