Robbie Williamsi salatsemine on naabrid endast välja viinud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Scanpix/PA Wire

Robbie Williams võib olla vahva rahvamees, kuid oma naabritega ta hästi läbi saada ei oska. Mehe viimased ehitusplaanid on naabrid viimase piirini viinud. 

Robbie´l, tema naisel ja kahel lapsel on pirakas maja Londonis väärikas Holland Parki linnaosas. Selle ehitus-, arendus- ja parandustööd on naabreid häirinud juba aastaid, kuid nüüd on mees otsustanud salaja krundi tagumisse serva püstitada klaasist ja betoonist abihoone, mis naabritele kohutavalt närvidele käib, vahendab Daily Mail.

2015. aastast on Williams linnale esitanud 39 projekti, viimased neist puudutavad abihoonet krundi tagaservas. Williams üritab naabritele väita, et tegu on tagasihoidliku kuuriga, kuid kuuldavasti taotleb ta majja vannitoa ja tualettruumi ehitamise võimalust, mis tähendab, et kõige suurema tõenäosusega plaanib ta ehitada külalistemaja.

Hoone materjalid - betoon ja klaas - ei meeldi absoluutselt naabrile, kelle krundi piirile hoone kerkiks. Holland Park on tuntud oma ajaloolise kõrge haljastuse ja puuderohkuse poolest. Williamsi ehitis eeldab, et osa puid, mis krundi piiridel kasvavad, võetaks maha. Tema naaber pole sellega nõus, samuti ei taha ta oma aiast betoonseina vahtida.

Robbie ise teemat kuidagi kommenteerida ei soovi. Kas abihoone ehitamine läbi läheb või mitte, pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles