Kate Mossi disainitud tapeet on sama veetlev kui naine ise

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Moss.
Kate Moss. Foto: www.flickr.com

Briti supermodell lõi käed tuntud tapeeditootja de Gournay'ga. Ühise koostöö tulemusena sündis tapeet nimega "Anemones in Light" (tõlkes ülased päevavalges).

De Gournay ja Kate Mossi kokkusaamine ei ole sugugi mitte juhuslik. Esimese näol on tegemist luksustapeete tootva ettevõttega, kelle tooted kaunistavad hotellide, restoranide ja eritellimustööna ka paljude prominentide koduseinu üle terve maailma. Teine on teada-tuntud supermodell, kelle elu on ümbritsetud glamuurist ja luksusest.

Tapeedi eripära seisneb selles, et kogu loomeprotsess leidis aset Mossi isiklikus kodus ning kõik elemendid tapeedil on üksikasjalikult tema ja kunstniku poolt läbimõeldud. Tapeet lisab eluruumile elavust, tekstuuri ning sõltuvalt päevaajast ka teatava hulga dramaatilisust.

Personaalsete värvisessioonide tulemusena sündinud tapeet kaunistab hetkel modelli vannituba, ent on peagi osa ka de Gournay püsikollektsioonist. 

Allikas: telegraph.co.uk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles