Viis asja, mis sinu kodust kindlasti kaduma peaksid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Ei, kõigel ei pea su kodus kohta leiduma. Päris kindlasti mitte viiel allpoolloetletud esemel. Tee endale teene ja vabane neist - see annab su kodule palju juurde.

Topilised pleedid

Eriti ebameeldivad on päevinäinud fliispleedid, millel hallika värvusega topid küljes. Vaheta need välja uute, naturaalsest materjalist pleedide vastu - tuba tundub otsekohe hoolitsetum ja värskem.

Klounikujud

Ja üldse igasugused kujud ja kujukesed - milleks? Miks nii paljud neid armastavad? Liigne kola muudab kodu väsitavaks, värvikirevad ja hirmuäratavate nägudega klounid ei tee elamisele küll mitte mingit teenet.

Tualetipoti karvase kattega kaaned

Tõsiselt - kes sellise asja peale tuli ja miks see veel ikka keelatud pole? Ebahügieeniline ja lihtsalt kole trend. Saagem üle!

Trennitarbed

Trenažöör magamistoas rikub toa atmosfääri. Kui sul pole kodus väga eraldatud nurka, kus oma treeningvahendeid hoida, ära lihtsalt treeni kodus. Keset käimist see kola küll vedelema ei peaks.

Imelikud pildid

Supermarketist või kodukaupade poest ostetud "maalid" ei kaunista ühtegi kodu. Kui sul pole silma või rahakotti kunsti soetamiseks (noorte kunstnike tööd, muide, on tihti väga taskukohase hinnaga!), paiguta seintele pigem perefotosid, aga ära osta neid jubedaid pilte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles