Fotod: sajandivanuses vannitoas tehakse esimest korda remonti

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: blog.sweeten.com

Mida teeksid sina, kui peaksid remontima vannitoa, mida ligi saja aasta jooksul keegi puutunud pole? Püüaksid säilitada algupära või võtaksid kõik maani maha?

Selle New Yorgis Upper West Side'is asuva korteri omanikud Mary Ann ja Frank otsustasid minna seda teed, et 88 aastat remontimata seisnud vannitoast kadus kõik peale algupärase planeeringu, vahendab Sweeten.

FOTO:
FOTO: Foto: blog.sweeten.com

Muidugi võiks paljud siinkohal õhata: vanad plaadid, vanad vann, kuidas te saite neist loobuda! Kuid neile tutvustab Mary Ann kõhklematult remondieelset olukorda: 1929. aastast pärit plaate polnud võimalik enam puhtaks pesta. Osa plaatidest oli purunenud. Vann oli oma aja täielikult ära elanud. Polnud, mida taastada.

Uue vannitoa sisustuseks valis abielupaar kuusnurksed plaadid ja marmormustriga tööpinnaplaadid. Osa seintest on plaatimise asemel hoopis värvitud. Vana vanni asemele valis abielupaar aga hoopis suure dušinurga. 

FOTO:
FOTO: Foto: blog.sweeten.com
FOTO:
FOTO: Foto: blog.sweeten.com

Kuidas meeldib? Kas oleksid teinud uue vannitoa algupärasemana või eelistad modernsemat lähenemist? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles