Korteri välja üürinud naist tabas väga karm üllatus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: www.flickr.com

Üha menukamaks on muutunud korterite lühiajaline üürileandmine puhkajatele ja paralleelselt üha karmimaks ka lood sellest, millega säärane "väikeettevõtlus" lõppeda võib.

Kui Pariisi korteriperemees oma kodu kolmeks nädalaks Kanadast pärit turistile üürile andis, ei aimanud ta süda halba - üüriline tundus igati korralik. Korterit tagasi võtma minnes leidis ta aga eest rüüstatud elamise, mis uppunud prügi ja väljaheidete kihi alla.

23aastane korteriomanik Laurie Synakowvski ütleb, et praegusel hetkel on pind elamiskõlbmatu - see haiseb ning väljaheited on kohale meelitanud mitmesuguseid putukaid. Kahjusid hindab ta enam kui 10 000 eurole. 

Laurie ise kanadalasega silmast silma ei kohtunud, kuid kirjade põhjal tundunud too igati normaalne, pealegi oli tema tagasiside AirBnbs positiivne. Laurie naabrite sõnul tundus mees kohtumisel igati viisakas ja tore, kuid korteriomanik on hiljem välja selgitanud, et mees põeb juba ammu alkoholismi ja kroonilist depressiooni. 

Naine loodab, et korteriremondile kuluv summa saab täies ulatuses hüvitatud, vähemasti on ta esitanud vastavasisulise nõude. 

AirBnb esindaja sõnul on tegemist väga harvaesineva juhtumiga ning enamasti käituvad nende teenuse kasutajad renditavates kodudes äärmiselt eeskujulikult. Kõnealune kanadalane on esindaja kinnitusel keskkonna kasutajate hulgast eemaldatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles