Tahvlivärvi 6 nutikat kasutusviisi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvlivärviga lillepotid.
Tahvlivärviga lillepotid. Foto: www.flickr.com

Tahvlivärv on tulnud Eesti majapidamistesse selleks et jääda. Lastele rohkelt avastus- ja mängurõõmu pakkuval seinavärvil on ka mitmeid muid väljundeid ja nüansse, mida koduseinte vahel rakendada. Alljärgnevalt loetleme mõned neist.

Alternatiiv seinamaalile

Tõtt-öelda ka alternatiiv tapeedile. Kritselda peale sulle sobivad motiivid ja naudi eriilmelist seinakunsti kasvõi iga päev.

Seinakalender

Suurepärane moodus, kuidas organiseerida kodust majapidamist ning igapäevaelu. Joonista seinale vaid vajalikud lahtrid ning täienda neid päevast-päeva sulle vajaliku teabega.

Veinipudelitele ülikonnad selga

Täpselt samamoodi nagu ei ole olemas liiga palju lilli, ei ole olemas ka liiga palju lillevaase. Võõpa niikuinii taarasse minevad veinipudelid tahvlivärviga üle ning tunne rõõmu oma kaunitest õitest ning iselaadi vaasist. Sama taktikat võid kasutada ka iganenud lillepottide peal.

Igal trepiastmel oma nimi

Üks viis, kuidas end inspireerivatest loosungitest ümbritseda, on kritseldada need hingestatud sõnumid trepiastmetele. Seinad ja laed on sul niikuinii juba värvitud, miks mitte proovida midagi uut?

Uuenduskuur iganenud mööblile

Vana kummut vajab värskendamist või riidekapp organiseerimist? Võõpa uuendustvajavad mööbliesemed tahvlivärviga üle ning kujunda need vastavalt enda maitsele. Kapi sahtlitele võid kriidiga märkida neis peituva sisu või hoopis mõne veelgi originaalsema lahenduse käiku lasta. Mänguväli on lai ning alati on ju ka võimalus kirjutatu-joonistatu kustutada.

Isikupärased koolitarvikud

Koolilastele meeldib ju ikka teistest veidi erineda ning oma õpikud-vihikud isikupärasemaks muuta. Tahvlivärv allub õnneks kõikidele tujumuutustele ning aitab ka kõige kompromissituma õpilase kujutlusvõimel lennata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles