Selgus 2018. aasta värvitoon sisekujunduses (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba.
Elutuba. Foto: www.flickr.com

USA värvitootja Dutch Boy ei jõudnud õigupoolest veel oma tuleva aasta värvitooni väljagi kuulutada, kui juba oli kosta sisekujundajate meelehärmi ja hädakisa.

Halli ja liivakarva beeži omavahelise sümbioosi tulemusena sündinud Sandstone Tint-nimeline värvitoon on osa Quest trendipalettide seeriast. Värviseeriale on iseloomulikud maalähedased klassikalised toonid, mis oma lihtsuses ja vaoshoituses jätavad rafineeritud üldmulje.

Dutch Boy esindajate sõnul iseloomustab värvitooni ajalooline ning minevikuhõnguline lihtsus, ent samal ajal on tegemist ka n-ö julge ja tulevikule pilguheitva tooniga. 

Nagu igal mündil on alati kaks poolt, nii lahknevad ka sisekujundajate arvamused 2018. aasta värvitooni osas kahte leeri. Ühelt poolt leitakse, et tagasihoidlikel neutraalsetel värvidel on igavesti koht inimeste majapidamistes, teisalt ollakse pettunud igavates toonides, mis piiravad nende mänguruumi.

Allikas: housebeautiful.com

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles