Esemed, mis majapidamises kõige enam kaduma lähevad

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleripult
Teleripult Foto: www.flickr.com

Ameerikas läbiviidud uuringust selgub, et kõige tihedamini Ameerika majapidamistes kaotsiminevaks esemeks on teleripult. Lausa 45% vastanutest tõdes, et otsib vähemalt korra nädalas seda kõikvõimast tarbeeset taga.

Mobiiliaplikatsiooni Pixie abil kogutud andmetest selgub, et tavalisel ameeriklasel kulub aastas keskmiselt 2.5 päeva otsimaks kaotsiläinud esemeid. Teleripult on sealjuures konkurentsitult enim kaotsiminev ese Ameerika majapidamistes. Uuringust selgub muuseas ka asjaolu, et lausa 60% aplikatsiooni kasutajatest on tänu pikaleveninud otsingutele hilinenud kas tööpostile või kooli. 49% tunnistab hilinemist mõnele tähtsale kokkusaamisele ning 22% on jäänud hiljaks kas väljuvale lennule, rongile või bussile, vahendab Apartment Therapy.

Üks ameeriklane viiest suudab iga nädal kas miskit oma elamises ära kaotada või selle märkamatult valesse kohta sokutada.

Kuidas on aga lood Eesti majapidamistes? Hea lugeja, anna teada, millist tarbeeset sina kõige enam oma majapidamises taga otsid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles